toeristisch informatiepunt


22 Events
deze week
291 Locaties in
Etten-Leur
Bekijk de kaart
De grootste evenementen kort op een rijtje

Ook in 2017 vinden er weer heel veel leuke evenementen in Etten-Leur plaats. Een aantal daarvan hebben we even kort voor je op een rijtje gezet. Meer informatie over de events is steeds te vinden in onze Agenda...

Zondag open

Alle Koopzondagen & -avonden op een rijtje

Brabantpark Kertstcircus Etten-Leur

Het Kerstcircus in Etten-Leur is inmiddels bijna traditie tijdens de kerstvakantie. Voor het vierde jaar op rij wordt het publiek getrakteerd op acts met topacrobaten, clowns en dieren. Nieuw is een groot live circusorkest van Vincent van Lent, bekend van Pater Moeskroen.

Alles rond Kerst en Oud & Nieuw

Wat is er in Etten-Leur allemaal te doen rond Kerstmis en Oud & Nieuw?

Agenda

Aankomende evenementen
Nieuwe Nobelaer | cultureel centrum Rock & Roll Kerstshow

De Rock & Roll Kerstshow: het leukste feestje van het jaar, waarbij de voetjes van de vloer kunnen met hapjes en drankjes bin...

Stappen & Shoppen Magazine

De Stappen & Shoppen Magazines zijn mooie en kwalitatief hoogstaande ”city guides”. De magazines geven informatie over alles op het gebied van horeca, retail en cultuur.

In de magazines worden 250 van beste horeca en winkels uitgelicht, afgewisseld met leuke artikelen en interviews m.b.t. de stad. Enkele voorbeelden hiervan zijn bezienswaardigheden, musea, een stadsplattegrond en interviews met lokale bekendheden.

Lees meer

Etten-Leur City app

De Etten-Leur City App geeft informatie over alles op het gebied van horeca, retail en cultuur in Etten-Leur. Zo vind je met de app eenvoudig een restaurant, café of hotel, maar ook de leukste winkels of informatie over bezienswaardigheden en musea. Download de app gratis voor iPhone & Android!

Lees meer over de app