21 Events
deze week
304 Locaties in
Etten-Leur
Bekijk de kaart
Raadhuisplein Weekmarkten

Etten-Leur heeft twee keer per week een weekmarkt. Op woensdag in het centrum en op vrijdag in Etten-Leur Noord...

Alle grote events op een rijtje

Ook in 2018 vinden er weer heel veel leuke evenementen in Etten-Leur plaats. Een aantal daarvan hebben we even kort voor je op een rijtje gezet. Meer uitgebreide informatie over alle events is (t.z.t.) steeds te vinden in onze Agenda. Tip: Download gratis de Etten-Leur City App en blijf zo op de hoogte van alles wat er te doen is.

Uitgelicht: Zus & zo

Een gezellige lunchgelegenheid met heerlijk terras aan het Raadhuisplein.

Etten-Leur Ambachtelijke hotspots

Dat Etten-Leur een prachtige en diverse gemeente nabij Breda is, is voor de meeste onder ons niets nieuws. Maar dat Etten-Leur barst van de verborgen pareltjes en zaken vol ambacht zal je verbazen. Wij hebben een aantal van deze ondernemingen die écht de moeite waard zijn eens te bezoeken voor je op een rijtje gezet.

Brabantpark Foto's Just Dance

Na het mega succes van dit jaar, kunnen we niet anders dan volgend jaar weer een Just Dance editie organiseren! ...

Agenda

Aankomende evenementen
Fletcher Hotel, Restaurant& Wellness Theatr’EL op podium Fletcher hotel

Theatr’EL, het koor uit Etten-Leur met een vleugje theater, staat op 24 juni op het podium van het Fletcher hotel op het Triv...

Midzomer party-a-gogo

Op 24 juni wordt er in het Oderkerkpark, tegenover het waaggebouw, een groot overdekt podium van 10 x 6 meter geplaatst waari...

Stappen & Shoppen Magazine 2018

Stappen & Shoppen Magazine zijn dè gidsen van de Baronie. De twee magazines hebben ruim 700 pagina's en geven een overzicht van alles op het gebied van horeca, retail en cultuur. Ontdek de leukste winkels en winkelgebieden, de beste horeca en mooiste plekjes die je moet bezoeken. Voor slechts €5,95 kun je beide magazines ook thuis ontvangen.

Lees meer

Etten-Leur City app

De Etten-Leur City App geeft informatie over alles op het gebied van horeca, retail en cultuur in Etten-Leur. Zo vind je met de app eenvoudig een restaurant, café of hotel, maar ook de leukste winkels of informatie over bezienswaardigheden en musea. Download de app gratis voor iPhone & Android!

Lees meer over de app