Open Atelier

Elke donderdag van 13:00 - 18:00 kun je binnenlopen en zelfstandig werken in het Open Atelier en ben ik zelf ook aan het werk. Je bent dan ook van harte welkom voor informatie over opdrachten, workshops en cursussen. Of om gewoon eens een kijkje te nemen… Lees verder

Elke donderdag van 13:00 - 18:00 kun je binnenlopen en zelfstandig werken in het Open Atelier en ben ik zelf ook aan het werk.
Je bent dan ook van harte welkom voor informatie over opdrachten, workshops en cursussen. Of om gewoon eens een kijkje te nemen naar mijn eigen werk of het assortiment. Ben ik op donderdag tóch afwezig of gesloten vanwege een boeking of werk op locatie, dan lees je dat op de homepage van de website: www.rondomvormen.nl

Bel om te reserveren vol=vol.
Soms kun je ook op zaterdagmiddag aansluiten om zelfstandig te werken. Bel even of er plaats is!

In de Mozaiek Winkel zijn voordelige Blokurenkaarten verkrijgbaar!

Voor wie:

Iedereen die zelfstandig aan een eigen ( groter) werkstuk wil werken en er thuis de ruimte, het materiaal of de gezelligheid van het met elkaar bezig zijn mist. Ook om je (grotere) werkstuk ná een eerdere workshop af te maken, of om bijvoorbeeld onder begeleiding te voegen.

Prijs:

€ 7,50 per uur en vanaf het 3de aansluitende uur € 5,00 per uur. Voor € 25,= ben je dus bijvoorbeeld, heerlijk 4 uur lang zelfstandig aan het werk. Kom je vaker? Dan is de aanschaf van een voordeligere Blokurenkaart wellicht interessant!
https://www.facebook.com/commerce/products/1321367521253220/

Inclusief:

Gebruik gereedschap, koffie, biologische thee, koekje.

Exclusief:

Materiaal. Het meenemen van een eigen ondergrond mag, maar hoeft niet. Alle benodigde materialen kunnen ter plaatse worden aangeschaft.

(Let op: geen mogelijkheid tot pinnen in het atelier, maar er is een pinautomaat op 2 min. lopen.)