CentrumFIT Sportgala Etten-Leur - Kandidaten sporttitels bekend

Nieuwe Nobelaer | cultureel centrum

Op zaterdag 3 februari wordt voor de 36ste keer het CentrumFIT Sportgala Etten-Leur gehouden in Nieuwe Nobelaer. De kandidaten voor de verschillende sporttitels zijn nu bekend... Lees verder

Op zaterdag 3 februari wordt voor de 36ste keer het CentrumFIT Sportgala Etten-Leur gehouden in Nieuwe Nobelaer. Het sportgala is gratis toegankelijk en begint om 20.15 uur. 

Na een aantal zeer intensieve vergaderingen heeft de jury van het centrumFIT sportgala de kandidaten voor de sporttitels 2017 bekend gemaakt. Voor de prijzen in de categorie sportman, sportvrouw en sportploeg zijn maar liefst 19 kandidaten die in aanmerking hopen te komen voor de felbegeerde titel. 

Stem voor de publieksprijs
Wie gaat er dit jaar vandoor met de publieksprijs?  Dat kun jij mee bepalen. Vanaf  24 december tot 20 januari kun je stemmen en daardoor mede bepalen wie tijdens het komende centrumFIT sportgala de publieksprijs in ontvangst mag nemen. Grijp je kans en laat je stem niet verloren gaan. Je kunt stemmen op de kandidaten in de categorie sportman en sportvrouw. Op de website staan de kandidaten en hun prestaties.

Sportman
In de categorie sportman heeft de jury zes kandidaten geselecteerd. In willekeurige volgorde zijn dat: Sven van Merode (atletiek) – Timo Spaans (zwemmen) – Bart Meijers (voetbal) – Dion van Laarhoven (windsurfen) – Chiel van Bedaf (paardensport) – Ysbrand Buijnsters (zwemmen)

Sportvrouw
In de categorie sportvrouw doen eveneens zes kandidaten een gooi naar de titel: Nienke Monden (paardensport) – Silvia Verhoeven (atletiek) – Sophie Verdaasdonk (softbal) Fay Handlogten (street dance) – Marjon van der Wansem (atletiek) – José van der Linden (atletiek) 

Sportploeg
In de categorie sportpoeg behoren zeven teams tot de kandidaten. In willekeurige volgorde zijn dat: HCEL dames 1 (hockey) – HCEL heren 1 (hockey) – Unitas ’30 heren 1 (voetbal) – Internos dames 1 (handbal) – Ponyclub Concordia Florebit viertallen dressuur L-klasse                 (paardensport)  - Z&PC DIO dames estafette ploeg (zwemmen) – dansteam BOEM (streetdance) (Trivium Sport&Dance) 

Sporttalent
De Etten-Leurse sporttalenten werden in de voorbije edities in het zonnetje gezet via het BNI Jeugd Sportjournaal. Dit jaar heeft de werkgroep sportgala een heel andere, verrassende manier gevonden om acht kandidaatjes het podium te geven wat ze, volgens de jury, verdienen. Weer in willekeurige volgorde zijn dat: Vera Koele (turnen) – Jens Walvoort (motorcross) – Stan Reit (motortrial) – Jasper Joosen (turnen) – Lindsay van Zundert  (kunstrijden) – Evi Peemen (paardensport) – Alyssa van der Meer (basketball) – Casper Spaans (badminton en zwemmen) 

In verband met de presentatie tijdens het centrumFIT sportgala wordt aan alle bovengenoemde sporters gevraagd om zo snel mogelijk een (of meerdere) recente (actie)foto(’s) en een portretfoto per e-mail te sturen naar Leo Dekkers van het sportgala (ldekkers@me.com. Daarnaast wordt specifiek aan de talenten gevraagd om behalve genoemde foto’s ook video-opnamen aan te leveren. Nogmaals: dit geldt alleen voor de talenten. 

Meer informatie en nieuws is te vinden op de vernieuwde website: www.sportgala-ettenleur.nl 

Bekijk hier de video van de vorige editie van het Sportgala Etten-Leur