Lekker Etten-Leur

Markt 1, Etten-Leur

Lekker Etten-Leur, HET culinaire evenement van Etten-Leur en een initiatief van JCI Etten-Leur, vindt in 2017 plaats op vrijdag 1 en zaterdag 2 september! Gratis toegang... Lees verder

Lekker Etten-Leur, HET culinaire evenement van Etten-Leur op de Markt en een initiatief van JCI Etten-Leur, vindt in 2017 plaats op vrijdag 1 en zaterdag 2 september! Gratis toegang.

Ook dit jaar zijn er op vrijdagavond en zaterdag weer diverse restaurants en foutdrukken aanwezig: Bistro Het Lelijke Eendje, KeurKost, Het Havenhuis, Chocolat, Golfpark De Turfvaert, De Eetkamer en Visspeciaalzaak Havenzicht en Gelataria Prego (alleen op zaterdag).

Zoals gebruikelijk is er weer heerlijk entertainment. Dit jaar op vrijdagavond van: Jazz 'n Zo (tot 20.00 uur) en daarna showband Good Feeling. Op zaterdag treden op: Tot Dan (16.00-18.00 uur) en partyband FuSo (vanaf 20.30 uur). Tussendoor is er een DJ. Op zaterdagmiddag is er ook kinderentertainment door theatergroep MaxMini.

Lekker Etten-Leur is vrij toegankelijk, op vrijdag van 19.00-24.00 uur en op zaterdag van 16.00-24.00 uur.

BOV-Trofee
Voorafgaand aan Lekker Etten-Leur vindt op vrijdag tevens de uitreiking van de BOV-Trofee plaats. Het thema van 2017 is Partners in Business. De presentatie van de kandidaten voor de BOV vond plaats tijdens de Pre-BOV op 11 mei 2017. Die avond zijn de finalisten geselecteerd. De bekendmaking is rond 17.30 uur voorzien, tijdens een netwerkbijeenkomst. VIP-tafels zijn hier te bestellen.  Tickets voor de BOV kun je hier bestellen.

De goede doelen bij deze editie van Lekker Etten-Leur zijn: een AED paal op de locatie Moeierboom, de KSE en Theatergroep MaxMini.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.