Bioscoop Cine Service

Binnentuin, Etten-Leur, Nederland,

1/ 5

C Cimema Cine Service Etten-Leur heeft altijd de nieuwste films in huis. Lees verder

Cine Service Etten-Leur heeft altijd de nieuwste films in huis.

De top3 van dit moment:
1. Rokjesdag
2. London has fallen
3. Zootropolis 3D

Openingstijden: 
Zondag 10.45 - 22.15 uur
Maandag 13.00 - 22.15 uur
Dinsdag 13.00 - 22.15 uur
Woensdag 13.00 - 22.15 uur
Donderdag 13.00 - 22.15 uur
Vrijdag 13.00 - 22.15 uur
Zaterdag 13.00 - 22.15 uur

Aanbieding i.s.m. The Butler
I.s.m. The Butler - een van de partners in de Etten-Leur City App - is er nu een geweldig aanbod: een 3 gangen keuze menu inclusief bioscoopkaartje voor € 25,00. Da's pas een compleet verzorgd avondje uit. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen! Informeer er naar bij de bios of bij The Butler.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.

Reviews

Helena van Halsteren

Wij wilden op zondag 3 januari 2016 met onze kinderen van 8 en 9 (bijna 10) naar de film StarWars the force awakens. We keken er erg naar uit. Wij kregen echter bij deze bioscoop geen tickets omdat onze kinderen de leeftijd van 10 nog niet hadden bereikt. Het maakte niet uit of wij als ouders erbij zouden zijn. De medewerkster vertelde dat ze onlangs een bezoek van de inspectie hadden gehad en dat ze bang waren voor boetes. Volgens haar mochten kinderen onder de 10 sowieso de film niet zien, dat waren de regels van Kijkwijzer. Toen ik vroeg waar dat dan stond kon ze het op de website niet vinden. De eigenaar die erbij kwam vertelde dat deze regels wel 3 a 4 keer per jaar veranderen. Toen ik zelf thuis op de website van Kijkwijzer keek, zag ik dat de laatste regelgeving van 1996 dateert. Hoe kan het dat drie vriendjes van mijn zoon (waarvan er twee 9 waren en de andere 10) zonder ouders op 30 januari 2015 (4 dagen voordat wij gingen) bij dezelfde bioscoop dan wel hun tickets krijgen? Er was niet eens naar hun leeftijd gevraagd. Meten met twee maten heet dat (of een andere medewerker?). We zijn hiernaar naar Pathé in Breda gegaan, waar we hartelijk welkom werden geheten, waar niet werd gevraagd naar de leeftijd van de kinderen omdat zij er vanuit gingen dat wij als ouders zelf wel konden inschatten of onze kinderen door de film beschadigd zouden kunnen worden EN we hebben met ons vieren genoten van de film. We hadden BB8 niet willen missen. Bedankt Pathé!