Rondomvormen Mozaïek Atelier & Workshops

Oude Bredaseweg 25, Etten-Leur

5/ 5

Rondomvormen verzorgt mozaïek in opdracht, cadeau's en gezellige creatieve workshops... Lees verder

In het Mozaïek Atelier van Irene Hemelaar geniet je van ontspannende, kleurrijke, creatieve uurtjes uit! Ook workshops op locatie behoren tot de mogelijkheid en voor complete dagjes uit zijn er verschillende arrangementen. Bijvoorbeeld inclusief een lekkere lunch of met drankje en hapjes.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.

Reviews

Morris Fikke

Erg leuk om samen met de Familie een waar kunstwerk gemaakt te hebben voor de 50-jarige bruiloft van onze Opa & Oma. Ik ben blij verrast en van mening dat Mozaïeken erg leuk is! Zeker een aanrader voor een dagje weg, personeelsuitje of om je hobby van te maken.

Irene Hemelaar

Trots als ik ben, geef ik mijn Atelier natuurlijk 5 sterren ;-) Graag nodig ik je uit, je recensie; eigen bevindingen en positieve feedback hier achter te laten! Lees ook de bevindingen van anderen! op www.rondomvormen.nl/reacties en op Facebook www.facebook.com/Rondomvormen/reviews/ Graag tot ziens!