Vincents - Bistro & Bar - Bed & Boutique Een tweede Baroniepoort! rijker

Het Pixelmozaïek “Explosie” van Irene Hemelaar in Vincents aan de Markt in Eten-Leur was nog tot afgelopen weekend te bewonderen. Jaarlijks wisselt de mosaïste er van werk en 24 december werd een 7-luik, genaamd “Inner World” onthuld. Het is weer een kleurrijk werk (met toch stiekem een knipoogje naar Van Gogh). Je bent van harte uitgenodigd om te komen kijken.

Tostibar Dubbel & Dwars Plein60, een leuke zaak met het lekkerste eten

Plein 60 is een leuke zaak waar je welkom bent voor verschillende soorten speciale koffie met lekker gebak, een goede lunch, om te borrelen of voor een lekkere Plein-Tea! Plein 60 is gevestigd aan het Burchtplein en heeft voor de zonnige dagen een groot sfeervol terras tussen het winkelende publiek. Binnen hangt er een gezellige sfeer door de moderne bruine en frisse blauwe kleuren. Onze foodies gingen er langs voor een uitgebreide lunch!

FIFTY2A, het hipste winkeltje van Etten-Leur

FIFTY2A. Een hippe winkel in sieraden (ook voor mannen ), poncho’s, omslagdoeken, sjaals, tassen, woonaccessoires etc. Zonder twijfel een van de leukste winkeltjes van Etten-Leur. Ken je het al? Nee? Kijk dan hier alvast eens verder en ga op wereldreis naar Markt 52A in Etten-Leur...

Foodblogs

De laatste foodblogs
Foodblog: 'T Witte Paard - Gourmand menu

’t Witte Paard is sinds 1828 dé herberg van Etten-Leur. Dit jaar werd hotel, restaurant en wijnwinkel in een nieuw jasje gestoken. Wij waren uitgenodigd om een kijkje te nemen en te genieten van het Gourmand menu. Restaurant ’t Witte Paard streeft ernaar om in de toekomst met een Bib Gourmand notering in de Michelin gids te mogen staan.

Foodblog: Diner bij The Butler

Op fietsafstand van Breda ligt het gezellige dorp Etten-Leur. Het centrum van Etten-Leur staat vol leuke terrasjes en The Butler is er één die vrijwel altijd goed gevuld is. Wij waren hier op een zonnige dinsdagavond en hadden een mooi tafeltje in de hoek van het terras. Om ons heen werd al lekker gegeten en gedronken.

Foodblog: luxe lunch bij Vincents

Vincents opende 20 maart 2017 zijn deuren en is gevestigd in het bruisende centrum van Etten-Leur. De bar en bistro heeft een hip en kleurrijk interieur dat de authentieke sfeer van Vincent Van Gogh, die in zijn kunstenaarstijd o.a. in Etten-leur verbleef, op een trendy wijze weerspiegelt. De zaak is een lust voor het oog waar je ook nog eens heerlijk kunt lunchen, dineren en slapen. Wij als foodbloggers kregen een heerlijke lunch aangeboden.

Leuke lijstjes

5 leuke dingen met de kinderen

De regio biedt talloze mogelijkheden, maar ook in Etten-Leur valt voor kids wel het een en ander te beleven.

5 opvallende kunstwerken

Kunstwerken en beelden in de openbare ruimte. Etten-Leur heeft er best veel. We hebben er een paar voor je geselecteerd. Zouden deze ook in jouw Top 5 staan?