De Zwaan komt met pop-up-restaurant

Ben je een liefhebber van kunst én van sfeervol en lekker dineren? Eén avond (13 april) kun je op ART BREDA een bijzondere culinaire ervaring aan je beursbezoek koppelen!

Op woensdagavond 13 april slaan ART BREDA en sterrestaurant De Zwaan uit Etten-Leur de handen ineen voor een zeer bijzondere avond; ART BREDA met ster. Het restaurant op de beursvloer zal voor één avond worden overgenomen door Roland Peijnenburg en zijn chefs van De Zwaan, een heus pop-up restaurant! Zij zullen je een voortreffelijk en verrassend vier gangen diner serveren dat speciaal is samengesteld voor ART BREDA, uiteraard met bijpassende wijnen. 

De prijs van het diner bedraagt inclusief toegang tot Art Breda én wijnarrangement € 100,- p.p.

Reserveren voor 13 april kan via http://www.restaurant-dezwaan.nl/reserveren onder vermelding van ART BREDA.

MENU:
Japans kunstwerkje, zeebaars met zeewier ingelegd, wasabi, avocado, soja, radijs
Zeetong Piccasso Guernica, gegrild, gebraiseerde chuck roll, truffel, bloemkool
Stilleven met asperges, Ettense asperges, lamsfilet, artisjok, polenta
Pallet van aardbeien, bijzondere rassen van de Leur, witte chocolade

Tijdens alle andere dagen van ARTBREDA hebben we samen een kunstzinnig arrangement voor u bedacht: entreebewijs, ontvangst met kopje koffie en lekkere zoetigheid op een van de drie terrassen op de beurs, een optionele rondleiding langs de highlights en daarna, om nog even in de kunstsfeer te blijven, een voortreffelijk vier gangen diner in De Zwaan in Etten-Leur (€ 69,50 p.p.). Reserveer via de website.