Leurse Winterfair gaat door!De kogel is door de kerk: aan de Westpolderplas in Etten-Leur Noord zal de jachthaven De Turfvaart dit jaar gelukkig weer worden omgetoverd tot een fraai decor waar een nostalgische sfeer zal heersen en waar er geen ruimte is voor de crisis….gewoon ouderwetse en vriendelijke prijzen waar géén entree wordt gevraagd. Aan een leuk programma wordt inmiddels volop gesleuteld en u als bezoeker zal zich dan ook met de circa 50 kramen, de verschillende horeca-uitgiftepunten en de diverse activiteiten (voor jong en oud) geen moment hoeven te vervelen! Ook dit jaar zal hét winterevenement van Etten-Leur op zaterdag tot in de avond duren. 

Met in 2013 en 2014 een paar duizend bezoekers uit de regio en de fantastische exposure in de diverse media zoals radio en regionale kranten is de Leurse Winterfair binnen twee jaar al een begrip geworden waar iedereen weer naar uitkijkt. Vele bezoekers omschrijven ons winters evenement als de tegenhanger van de gezellige Leurse Havenfeesten. En ja…..een mooier compliment kan men zich niet wensen. Nadat we afgelopen jaar de Leurse Winterfair een jaar hebben moeten overslaan, hopen we dat de editie van 2017 op zijn minst zo mooi en sfeervol wordt als tijdens 2013 en 2014!

Wil je ook deelnemen als standhouder? Vanaf eind mei kan je jouw stand/kraam reserveren in de webwinkel van organisator Praktijk Nieuwe Tijd. Voor de vroege beslissers hebben we dan een speciale "Early Bird Discount" Voor de vroege beslissers hebben we ook een speciale "Early Bird Discount". Hou de berichtgeving in de gaten.

De datum van de Leurse Winterfair 2017 maken we ook eind van de maand bekend!

Zie ook de website van de organisatie.