Zomersluiting Nieuwe Nobelaer

Nieuwe Nobelaer sluit dit jaar voor het eerst twee weken haar deuren tijdens de basisschoolvakantie, in de periode van maandag 31 juli t/m zondag 13 augustus 2017. 

Deze sluiting geldt voor de gehele organisatie, dus ook voor de bibliotheek, speelotheek, poppodium, theater, informatiebalie en kantoren. 

Kaartverkoop voor theater en inschrijven voor nieuwe cursussen en lessen blijft 24 uur per dag mogelijk via www.nieuwenobelaer.nl. 


Het is de eerste keer dat Nieuwe Nobelaer kiest voor een algehele zomersluiting. Directeur/bestuurder Hilda Vliegenthart: ”Tijdens de zomer is het altijd al rustiger in Nieuwe Nobelaer. De cursussen, lessen en voorstellingen zijn afgelopen. Daarnaast zijn er veel mensen op vakantie waardoor het ook in de bibliotheek en speelotheek rustiger is. Omdat we graag zo efficiënt mogelijk werken, kiezen we er voor twee weken te sluiten tijdens de basisschoolvakantie. Vanaf maandag 14 augustus zijn we weer geopend en staan we vol energie weer voor iedereen klaar!”

Dagelijks vinden veel mensen hun weg naar Nieuwe Nobelaer, o.a. om een krant of tijdschrift te lezen aan de leestafel onder het genot van een gratis bakje koffie of thee. Deze gasten kunnen tijdens de zomersluiting terecht bij Hotel Het Witte Paard. Alle abonnementen worden doorgestuurd en ook bij Het Witte Paard staat een gratis kopje koffie of thee klaar. 

Toeristische informatie is verkrijgbaar bij het Toeristisch Informatiepunt / Van Gogh Shop op Markt 4. Open: woensdag t/m zondag van 13.30-16.30 uur.

Bibliotheekbezoekers mogen boeken of andere materialen die tijdens de zomersluiting ingeleverd of verlengd dienen te worden boetevrij lenen tot maandag 14 augustus.  

Leestafel Hotel Het Witte Paard: toegankelijk van ma 31 jul t/m za 12 aug. Zondag 13 augustus is Het Witte Paard niet toegankelijk i.v.m. de Profwielerronde Etten-Leur. www.hotelhetwittepaard.nl