BoMonT

Winkelcentrum 16, Etten-Leur

Het assortiment van Bomont Etten-Leur bezit meer dan 150 topmerken. De enige (fysieke) Bomont winkel buiten Zeeland ligt in het populaire winkelcentrum van Etten-Leur... Lees verder

De enige (fysieke) Bomont winkel buiten Zeeland ligt in het populaire winkelcentrum van Etten-Leur. Met de onlangs toegevoegde Shop-In-Shop Store van het populaire Scotch & Soda is dit tevens de grootste winkel van Bomont. Bomont Etten-Leur heeft een ruime assortiment van dameskleding, herenkleding en kinderkleding. Daarnaast zorgen livingmerken als Riviera Maison en Riverdale voor hippe woonaccessoires. Het winkelcentrum aan het Hof van Den Houte heeft alles voor een gezellig dagje uit. Met de leuke eet- en drinktentjes in de buurt, en de nabij gelegen bioscoop was een dagje shoppen nog nooit zo leuk!

Assortiment

Het assortiment van Bomont Etten-Leur bezit meer dan 150 topmerken. Ga voor een sportieve look met HV Polo, Marc O’Polo en Scotch & Soda of complementeer je trendy look met Maison Scotch en Nikkie. Benieuwd naar alle merken van Bomont Etten-Leur? Neem telefonisch contact op met onze klantenservice: 0118-586400 (ma - vrij van 08:30 - 17:00) of neem rechtstreeks contact op met deze winkel.

  • Accessoires, Cadeauartikelen, Damesmode, Herenmode, Kinderen, Lifestyle, Wonen