Heaven Jewels and Watches

Hof van den Houte 119 Etten-Leur, Etten-Leur

Heaven Jewels and Watches Etten-Leur. De hemel op aarde voor menig man en vrouw: Heaven Jewels & Watches. Een paradijs aan horloges, sieraden en tassen voor iedereen! Lees verder

Een prachtige trendjuwelier. 

De hemel op aarde voor menig man en vrouw: Heaven Jewels & Watches. Een paradijs aan horloges, sieraden en tassen voor iedereen!

Jong en trendy zijn trefwoorden die deze bijzondere zaak kenmerken. Op ruim 110 vierkante meter hebt u enorm veel keus op het gebied van sieraden en accessoires. Iedereen, van jong tot oud, vindt hier iets naar zijn of haar persoonlijke smaak.

Heaven Jewels & Watches heeft een ruime keuze in de beste horloges. Bekende merken die u hier tegen zult komen zijn bijvoorbeeld Guess, KYBOE!, Breil, Dolce & Gabbana, Fossil en TW Steel. 

Ook voor de mooiste sieraden bent u hier aan het juiste adres. Prachtige kettingen van Ti Sento, armbanden van Josh of ringen van Buddha to Buddha: hier vindt u het allemaal.

Heaven Jewels & Watches heeft een enorm aanbod. Ook de service wordt zeer gewaardeerd: horloges en armbanden bijvoorbeeld worden speciaal op maat gemaakt. Zo bent u zeker van een sieraad dat perfect past. Nieuwsgierig geworden?
See you in Heaven…

Sinds 1 april hebben wij ook een filiaal in Zundert. Iedere zondag open! In Etten-Leur, aan de Hof van den Houte in hartje Winkelhart iedere Koopzondag.