La Maison d'Antique

Bisschopsmolenstraat 54, Etten-Leur

5/ 5

Alles voor uw interieur. Maatwerk, ontwerp, advies, restyling/reparatie en inrichting van uw interieur. Lees verder

Wij zijn een familiebedrijf dat is ontstaan in de jaren '70. Er werd toen veel antiek uit Engeland en Frankrijk geïmporteerd. Zo ontstond ons bedrijf waar veel antiek werd verhandeld en gerestaureerd. Na veertig jaar heeft veel antiek echter plaatsgemaakt voor moderne meubelen. 

Onze zaak bevindt zich in een uniek (winkel)gebied met acht andere ondernemers: Het Regiment. Bij hen kunt u terecht voor uw houten of natuurstenen vloer, tuinaanleg en bestrating, exclusieve kleding, een gezellige lunch/diner, of gewoon een lekker bakje koffie. Zelfs aan de uitwendige mens wordt gedacht in de vorm van een nagelstudio en een kapsalon.

Ons familiebedrijf, vindt haar oorsprong in het antiek. Nog steeds actueel zijn de oude look, vintage, retro, meubelontwerp, maatwerk en interieuradvies. daarnaast helpen wij u graag met een interieuradvies op maat.Wij streven ernaar samen met u een persoonlijk ontwerp te maken. De mogelijkheden zijn hierbij vrijwel onbeperkt. Wij hebben een groot assortiment en zijn gespecialiseerd in meubelen, accesoires, verlichting enz. Belangrijk voor ons zijn: uw eigen identeit, uw interieur, sfeer, service en advies. Op onze site vindt u een greep uit ons assortiment.