Restaurant & Wijnwinkel 't Witte Paard

Oude Bredaseweg 15, Etten-Leur

3.8/ 5

Gezellig en gastvrij familiehotel in het centrum van Etten-Leur. Tevens restaurant, bruin café en wijnwinkel! Lees verder

Herberg en wijnwinkel 't Witte Paard: een gezellig familiehotel in het centrum van Etten-Leur. Een historische plek in een monumentaal pand uit 1828. Met kamers met een prachtig uitzicht over het park. 

Naast het hotel hebben we bourgondisch restaurant, gezellig café en wijnwinkel. Gastvrijheid kent hier geen grenzen.
Op de menukaart staan heerlijke lunch en dinergerechten.

In het voorjaar en zomer een groot terras voor en naast de deur, met plekjes in de zon, maar ook lommerrijk onder de monumentale kastanjeboom. Aan de achterkant een mooi en rustig parkterras waar je heerlijk kunt genieten van een lunch of diner. 

Het café is erg geschikt voor een verjaardag, bruiloft of elk andere gelegenheid. Dat kunnen we je echt aanraden! Je kunt dit café ook exclusief reserveren. Hier kun je een offerte aanvragen.

Wijnwinkel
Het leven is veel te kort om slechte wijn te drinken, je verdient goede kwaliteit! Wijnwinkel ’t Witte Paard biedt keuze uit 260 verschillende mooie wijnen uit diverse landen.Heel december zijn de wijnen van Salentein in de actie. Lekker om zo te drinken of om te combineren met een mooi diner. Wij geven graag advies.

 In de wijnwinkel verkopen we flessen wijn tegen slijterij prijzen. Het leuke is dat een groot aantal flessen wijn op de juiste temperatuur voor je klaar staan. In het café en in het restaurant drink je deze fles wijn voor slechts € 9,90 extra op de slijterij prijs. Kwaliteitswijnen zijn op deze manier heel gunstig geprijsd.

De wijnwinkel werkt samen met de wijnkring. Voor thuis ook online te bestellen via: www.wijnwinkelhetwittepaard.nl . Vanaf 6 flessen wordt er gratis thuisbezorgd.

Je kunt genieten van heerlijke wijnen van gerenommeerde wijnhuizen bij ons in de herberg of je kunt deze voor slijterij prijzen ook meenemen. Vanaf 6 flessen bezorgen wij je bestelling zelfs thuis.

Loop gezellig binnen voor advies op maat. Eigenaresse Sheila en maître Simon zijn geleerde wijnkenners die u graag helpen bij het uitzoeken van de perfecte wijn.

Onze wijnwinkel is 7 dagen per week geopend van 10 tot 22u.

Onze wijnwinkel is 7 dagen per week geopend van 10 tot 22u.
Herberg & Wijnwinkel 't Witte Paard heeft nu een leuke deal voor je!

BODEGAS SALENTEIN
ARGENTIJNSE WIJNEN VAN NEDERLANDSE HERKOMST!

Bodegas Salentein, gelegen op 1100 meter hoogte aan de voet van het Andesgebergte, is in 1992 opgericht door de Nederlandse zakenman Mijndert Pon. De bijzondere bodega Salentein is ontworpen door de beroemde architect Mario Day Arenas. In tegenstelling tot de gebruikelijke, functionele vorm van een bodega, is bij Salentein gekozen voor de vorm van een kruis waarin de houten vaten 8 meter onder de grond liggen. Daarmee is het ontwerp geheel in lijn met de wijnen: uniek!

Door de klimatologische omstandigheden is Alto Valle de Uco in Argentinië, aan de voet van het Andes gebergte, één van de meest geschikte regio's in Zuid-Amerika om kwaliteitswijnen te produceren. Dit blijkt uit de wereldwijde populariteit van de Salentein wijnen en de terugkerende erkenning tijdens internationale wijncompetities.

  • Internationaal
  • Bar (na)borrelen, Eigen parkeerplaats, Garderobe, Honden toegestaan, Invalidentoilet, Reserveren mogelijk, Rolstoeltoegankelijk, Rookruimte, Te huur voor privé gelegenheden, Terras of binnentuin, WiFi
  • American express, Cash, Maestro, Mastercard, Visa

Menu