Wijn- en Aspergeboerderij De Santspuy

Zandspui 45, Etten-Leur

In een landelijke omgeving, even buiten Etten-Leur, staat wijn- en aspergeboerderij De Santspuy van de familie Sweep. Hier draait alles om de mooie dingen van het leven. Lees verder

In een landelijke omgeving, even buiten Etten-Leur, staat wijn- en aspergeboerderij De Santspuy van de familie Sweep. Hier draait alles om de mooie dingen van het leven.

Verse kwaliteitsproducten, gezond en lekker eten. Ze houden van hard werken en van alles wat ze ervoor terugkrijgen. Om dát gevoel met u als bezoeker te kunnen delen, maakt zetrots. Kom genieten en proef de smaken van Etten-Leur.

In april, mei en juni steken zij dagelijks hun asperges. Ze hebben hoogwaardige, prijswinnende rassen staan, die op milieuvriendelijke wijze worden geteeld. Iedere stap in het groeiproces wordt door Gilbert en zijn medewerkers op de voet gevolgd. Precies op het juiste moment, halen ze hun Koninginnen der Groente uit hun bedden. Veel geduld en een perfecte timing resulteren in een eersteklas aanbod van deze heerlijke smaakmaker. Ieder jaar weer het wachten waard!

Velen van u weten de weg naar de boerderij al te vinden.

Wilt u een kijkje nemen op de velden, zelf eens een asperge steken onder deskundige begeleiding? Misschien u vragen over de teelt? Loes en Gilbert Sweep zijn u graag van dienst.

In het aspergeseizoen van april tot en met juni, zijn zij iedere maandag t/m zaterdag geopend van 9:00 uur tot 17:00 uur.
Buiten de aspergetijd- nu dus - alleen op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Of op afspraak.
Bel in dat geval even ruim van te voren.

Activiteiten
Maar er worden (uiteraard op aanvraag) ook diverse workshops aangeboden, zoals kookworkshops of schilderen in de natuur.
Kijk hier voor een overzicht van de activiteiten.

NIEUW: verhuur 'lelijk eendje' voor een dagtoer door de streek.

Camperplaatsen en chalet / sta-caravan
Kijk hier voor meer informatie.

Kunst & Meer op De Santspuy
Kijk hier voor meer informatie over deze jaarlijkse manifestatie begin mei.

  • Eten & drinken
  • AL
  • Bar (na)borrelen, Eigen parkeerplaats, Garderobe, Honden toegestaan, Rolstoeltoegankelijk, Reserveren mogelijk, Terras of binnentuin
  • Cash, Maestro, Visa