Nieuwe Stappen & Shoppen Magazines

De nieuwe Stappen & Shoppen Magazines zijn uit!

Stappen & Shoppen Awards

Een record aantal van 41 ondernemers uit Etten-Leur nam deel aan de verkiezing.

Etten-Leur City Guide 2024

Ook dit voorjaar (eind april) zal het Toeristisch Informatiepunt Etten-Leur (gevestigd op Markt 4) een toeristisch-recreatief boekje uitbrengen: de Etten-Leur City Guide 2024.

Justus de Nobelaer-prijs voor De Kinkels

Voor aanvang van het concert van afgelopen zaterdag werd de band verrast met de uitreiking van de Justus de Nobelaer-prijs.

Dagtoer met een 'lelijk eendje' vanaf De Santspuy

Gegarandeerd dat jij en je passagiers de hele dag met een grijns van oor tot oor rondtuffen in deze nostalgische Deux-Chevaux.

Talententraject De Nieuwe Vincent start in Etten-Leur

De komende weken kunnen jonge tekentalenten tussen de 10 en 14 jaar hun allerbeste tekeningen opsturen om mee te dingen naar een plek bij talententraject De Nieuwe Vincent.

Foodblogs

De laatste foodblogs
Luxe pannenkoeken bij Frittella het Regiment

Pannenkoekenhuis Frittella ‘Het Regiment’ bevindt zich midden in het centrum van Etten-Leur. Het karakteristieke restaurant biedt plek aan ruim 70 gasten. Aangrenzend bevindt zich een grote afgesloten binnentuin waar ook ruim 50 tot 75 gasten kunnen verblijven. Wij werden uitgenodigd om een aantal speciale pannenkoeken te proberen.

Genieten bij Strøming met een shared dining!

Bij Restaurant Strøming in Etten-Leur beleven we een heerlijke avond op een wel heel bijzondere locatie! In het historische gebouw, ooit de thuisbasis van de charmante herberg 'In de Molen', worden we hartelijk ontvangen door de bediening en nemen plaats in het restaurant.

Foodblog: Hemelse broodjes

Heb jij al de gezellige lunchzaak Hemelse Broodjes in Etten-Leur bezocht? Hier geniet je van overheerlijke, verse belegde broodjes. Wij waren te gast voor een verrukkelijke lunch. Hemelse Broodjes heeft ons verwend met een hemelse ervaring! Alles was vers, van topkwaliteit en prachtig gepresenteerd.

Leuke lijstjes

Workshops in Etten-Leur

Op tal van locaties in Etten-Leur worden leuke creatieve workshops aangeboden. Op deze pagina volgt de komende periode een overzicht.

5 opvallende kunstwerken

Kunstwerken en beelden in de openbare ruimte. Etten-Leur heeft er best veel. We hebben er een paar voor je geselecteerd. Zouden deze ook in jouw Top 5 staan?

10x woon- & lifestyle winkels in Etten-Leur

Najaar. Het ideale moment dus om je huis wat gezelliger te maken. We hebben daarom de mooiste lifestyle- en woonwinkels voor je op een rijtje gezet.