Foodblogs

De laatste foodblogs
Foodblog: zomerse lunch bij Paviljoen De Turfvaart

Wil je het vakantiegevoel in eigen stad ervaren? Dan ben je bij Paviljoen De Turfvaart in Etten-Leur zeker aan het juiste adres! Onze foodies zijn uitgenodigd voor een heerlijke lunch op het zonnige terras, lees hier gauw verder!

Brunchblog: Sunday's brunch bij Het Witte Paard

Bij Het Witte Paard in hartje Etten-Leur kun je elke zondag genieten van een heerlijke brunch. Tussen 11:30 uur en 15:00 kun je hier een gezellig tafeltje reserveren. Heerlijk wanneer zondag echt een rust dag voor je is en je goed verzorgd wilt worden.

Foodblog: culinair dineren bij restaurant het Havenhuis in Etten-Leur

Restaurant het Havenhuis staat bekend om zijn culinaire creaties. Onze foodies zijn uitgenodigd voor een 4-gangen diner en laten zich verrassen door overheerlijke gerechten en fijne ambiance aan de Geerkade in Etten-Leur.

Leuke lijstjes

Heerlijk genieten op de terrassen van Etten-Leur

De zon straalt aan de hemel en de temperatuur is perfect om te genieten op een gezellig terras in Etten-Leur. We hebben speciaal voor jou een top 10 samengesteld met de meest heerlijke terrassen in deze bruisende stad. Of je nu op zoek bent naar een gezellige borrelplek, een plek om te genieten van culinaire hoogstandjes, of gewoon wilt ontspannen in de zon, Etten-Leur heeft voor ieder wat wils.

Lente in Etten-Leur: 5x evenementen in mei

Het is weer lente en dat betekend dat alles langzamerhand weer groeit en bloeit. Nog even en dan viert Etten-Leur de lente. Ook dit jaar vinden er veel evenementen plaats in het prachtige stadje. Wil je iets gaan doen in één van die lente dagen, maar je weet niet zo goed wat je wilt of kan gaan doen, is dat geen enkel probleem want wij hebben een lijstje gemaakt met de evenement die plaats vinden op de lente dagen.

16 x Overnachten in de Baronie

Het is onmogelijk om regio De Baronie in één dag te bewonderen. Maar niet getreurd, want in de regio vindt je verschillende hotels en B&B's waar je kunt slapen als een roosje en daarnaast ook nog eens volledig in de watten gelegd wordt. In dit lijstje lichten we zestien van deze verblijfsaccommodaties uit. Benieuwd naar meer? Klik dan hier voor het hele aanbod.