Grol Lederwaren bestaat 30 jaar

Deze maand is het 30 jaar geleden dat Grol Lederwaren is gestart met hun winkel. Sylvia begon in november 1993 met een hoekje lederwaren en wat koffers in de schoenreparatie van haar vader, waar nu Branderij Joost zit. Binnen no-time groeiden ze hieruit en aangezien het nieuwe deel van het centrum in aanbouw was, besloten ze daarheen te verhuizen, met zowel de schoenreparatie als de lederwaren en reisbagage. Het was 1 pand, maar ieder met een eigen ingang en een schuifdeur tussen beide winkels. In april 1994 openden ze hier hun deuren. Al snel bleek het een succes en een jaar later kwam Sylvia's man Erik meewerken.


Nadat Sylvia's vader was gestopt met de schoenreparatie heeft Michel van der Vlist dat deel overgenomen en huurde hij dat deel van hen, maar aangezien ze na een aantal jaar wederom uit hun jasje groeiden, wilden ze heel die oppervlakte er graag bij trekken. In goed overleg is Michel toen verhuisd en sindsdien is de winkel zoals deze nu is.

De afgelopen 30 jaar hebben ze ook wat obstakels overwonnen, zoals de verbouwing van het centrum, met de parkeergarage en de winkels en woningen daarboven. Deze verbouwing heeft 5 jaar geduurd, waarbij ze soms bijna niet bereikbaar waren. Uiteindelijk was en is dit nog steeds een mooie upgrade van het centrum. De Corona jaren, niet te vergeten, waren ook niet mis. Niemand ging op vakantie, waardoor de koffer verkoop daalde naar 0. Verder werkten veel mensen thuis, waren er geen feestjes en zaten kinderen thuis van school. Veel van hun artikelen zijn gerelateerd aan deze activiteiten. Eind 2020 hebben ze toen besloten meer sieraden te gaan verkopen. Hun assortiment is nu flink uitgebreid en een groot succes gelukkig.

Ze zijn dan ook mega trots op wat ze hebben bereikt en de tegenslagen hebben doorstaan. Ze weten dat ze dit onder andere aan hun grote en trouwe klantenkring hebben te danken. Maar natuurlijk kunnen Erik en Sylvia dit niet alleen. Ze worden hierbij dagelijks bijgestaan door hun gezellige en hechte team Esther, Lotte & Els. Oftewel, ze kijken terug op 30 fantastische jaren. Op naar nog meer mooie jaren! In de laatste week van April gaan ze het 30-jarig bestaan vieren. Er zijn dagelijks diverse acties in de winkel. Kom deze week langs en maak ook nog eens kans op een hotelovernachting in samenwerking met @goedgeregeldreizen en @samsonite! Verder krijgt iedere klant een kleine attentie. Vier jij het jubileum mee onder het genot van een heerlijk hapje & drankje? 🍰 🥂 Ga voor de actievoorwaarden en het beste advies naar de winkel! 😍 Wanneer zien ze jou in de week van 22 t/m 28 april?