Ontdek en beleef de Kleine Zaal van Nieuwe Nobelaer

Heb je de sprong al eens gewaagd naar de Kleine Zaal van Nieuwe Nobelaer? In de tweede theaterzaal van het cultuurcentrum kan de bezoeker in een intieme setting genieten van aanstormend talent en kleinere producties. Voor een Kleine Zaal voorstelling koop je voor nog geen € 20,- al een kaartje inclusief consumptie. Wil je binnenkort al eens verrast worden door bijvoorbeeld cabaretiers Soundos en Daan Boom of door singer/songwriter Ed Struijlaart? Ga dan naar www.nieuwenobelaer.nl of koop je kaarten aan de balie. 

een avond vol entertainment

Een avondje de lachspieren trainen 
Op vrijdag 8 november staat Soundos, een comedian met meer dan tien jaar Comedytrain-ervaring, met haar voorstelling Niets te verliezen in de Kleine Zaal. Je kunt Soundos kennen van haar deelname aan Expeditie Robinson, Wie is de Mol en het programma Comedy Central Roasts. Als eerste vrouwelijke Nederlandse comedian met een eigen Netflix-special op zak, drijft ze in haar vierde voorstelling Niets te verliezen niet alleen de spot met anderen maar is er ook een aardige dosis zelfspot aanwezig. Ze laat zichzelf zien: eerlijk, krachtig en kwetsbaar. Zet je schrap voor Soundos!

Daan Boom, o.a. bekend van het televisieprogramma Streetlab, brengt zijn eerste onemanshow De Eerste (hoe kan het ook anders) naar Etten-Leur. Het publiek kan veel van hem verwachten: tapdansen, pianospelen, schreeuwen maar ook sociale experimenten uithalen zoals we die uit Streetlab kennen. Beleef Daan Boom van dichtbij op donderdag 14 november. 

Ook in november te zien: Joosen en de Jager. Het talentvolle duo uit Etten-Leur, dat eindigde in de finale van het Leids Cabaret Festival, speelt op vrijdag 29 november hun voorstelling Zwolle aan Zee waarin het vooral gaat over het klimaat. Alles warmt op, overstroomt, smelt, vervuilt en lijkt hartstikke dood te gaan. Tenminste dat zeggen ze... Bereid je voor op een stormachtige reeks scènes, liedjes en muziek.

Genieten van Struijlaart zijn muzikaliteit
Liever muzikaal genieten? Met Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran brengt Ed Struijlaart een ode aan de gitaar en aan zijn helden. Tijdens deze muzikale voorstelling ontdek je zijn liefde voor de gitaar, waarom het optreden van Clapton zo legendarisch is en waarom Ed Sheeran in zijn eentje uitverkochte zalen weet te trekken. Als 3FM Serious Talent timmerde Ed aan zijn muziekcarrière, schreef hij alle muziek voor de musical SOOF en werd zijn single Make It On Your Own meer dan 2 miljoen keer gestreamd op Spotify. Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran is te zien op vrijdag 15 november in Nieuwe Nobelaer te Etten-Leur.

Soundos – Niets te verliezen 
Vrijdag 8 november | 20:30 uur | € 18,50
Fotograaf: Scala Photography

Daan Boom – De Eerste 
Donderdag 14 november | 20:30 uur | € 18,50
Fotograaf: Corne van der Stelt

Joosen en de Jager - Zwolle aan Zee 
Vrijdag 29 november | 20:30 uur | € 17,50
Fotograaf: Mark Engelen

Ed Struijlaart - Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran 
Vrijdag 15 november | 20:30 uur | € 19,50
Fotograaf: William Rutten en Jaap Reedijk

Ga voor meer informatie en kaarten voor de voorstellingen naar www.nieuwenobelaer.nl.