Nederlands tijdrit kampioen Jos van Emden in Etten-Leur aan de start

BAM! De Tour de France staat op het punt te beginnen en de Nederlands tijdrit kampioen Jos van Emden heeft zich al gemeld voor de profwielerronde in Etten-Leur!

De eerste renners hebben zich al gemeld en zouden graag aan de start staan op 20 augustus tijdens de 15de Las Montage Holland Profwielerronde van Etten-Leur. BO Infra, een nieuwe sponsor heeft niemand minder dan kersvers nationaal kampioen tijdrijden Jos van Emden benadert om 20 augustus in Etten-Leur te gaan vlammen. En Jos van Emden is maar wat blij dat BO Infra hem de mogelijkheid biedt om in het gastvrije Etten-Leur aan de start te staan.

Jos heeft zijn zinnen al op zijn onderdeel, de tijdrit, gezet. Ze zullen van goede huizen moeten komen om deze meesterknecht op het tijdrit onderdeel te kunnen verslaan. In 2010 en 2019 wist Jos ook al het rood-wit-blauw te bemachtigen op het onderdeel tijdrijden en in 2017 won Jos ook nog de 21ste etappe, een individuele tijdrit, in de ronde van Italië. Dus net zoals BO Infra is Jos geen eenmansvlieg. Snoeihard rijden dat kan Jos wel. Jos is vanaf 2006 beroepsrenner, al zal dit jaar zijn afscheidsjaar zijn!

Verder zijn er een aantal regionale kleppers zoals Kevin Reuvers, Roan Koning, Jordi van Loon, Nino de Jong en Martijn Rasenberg een uitnodiging toe bedeeld. Jonge gasten uit de regio die echt wel hun mannetje staan in het peloton en die zich zeker zullen manifesteren straks in het centrum van Etten-Leur. Jos je bent gewaarschuwd!

Kortom de eerste renners zijn bekend en er gaan er nog vele volgen.

Programma wielerronde Etten-Leur