Renée van Wegberg zingt List, Shaffy & Piaf

Na het succes van Liesbeth List – de musical, keert Renée van Wegberg terug naar het repertoire van Liesbeth List. In de theatershow List, Shaffy & PIaf zingt Musical Award Winnaar (2018) Van Wegberg wederom het rijke oeuvre van haar favoriete artiesten. Van 18 september t/m 21 december 2019 is List, Shaffy & Piaf te zien in verschillende theaters in Nederland. Op zaterdag 5 oktober staat de voorstelling in theater de Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur.

leading lady

Samen met een viertal topmuzikanten brengt Renée van Wegberg het mooiste en beste uit het repertoire van o.a. Liesbeth List, Ramses Shaffy en Edith Piaf ten gehore. Uiteraard mogen de prachtige nummers die zijn geschreven door Jacques Brel, Frank Boeijen, Charles Aznavour en Mikis Theodorakis niet ontbreken. Dit keer speelt Renée van Wegberg geen rol, maar is ze te zien als zichzelf. Persoonlijk en kwetsbaar. 

Haar theatershow trakteert het publiek op zowel herkenbare als nieuwe arrangementen, verrassende duetten en muzikaal vuurwerk. Dit doet zij samen met Billy Maluw (muzikale leiding), Job Greuter, Berry Janssen en André van Damme. 

AD - ★★★★ ‘’Van Wegberg zingt de afgewogen selectie uit die rijke muziekgeschiedenis met elan en passie en, het voornaamste, als zichzelf.’’ 

Theaterparadijs – ★★★★★ “Renée van Wegberg maakt een verpletterende indruk als leading lady .’’ 

Theaterkrant ‘’Een eigenzinnig theaterconcert” Parool ‘’Renee van Wegberg maakt van Zeg me dat het niet zo is en De verzoening ware kunststukjes. ‘’ 

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op https://www.degraafencornelissen.nl/voorstelling/list-shaffypiaf

Creatives 
Regie: Paul van Ewijk
Verbindende teksten: Louis van Beek
Idee & samenstelling: Hans Cornelissen