Stappen & Shoppen Awards 2024


Op maandag 22 april vonden de Stappen & Shoppen Awards weer plaats bij STRND Breda. Het ondernemersgala mocht ruim 1200 gasten van meer dan 300 verschillende bedrijven uit horeca, retail en de culturele sector ontvangen. Het was een feestelijke avond met veel awards en verschillende optredens van onder andere Sem Rozendaal, Miss Antonia met Dance Nation en DJ Hazel.


De Stappen & Shoppen Awards worden sinds 2013 georganiseerd en zijn bedoeld als stimulans en erkenning voor ondernemerschap in de regio. De laatste editie vond plaats in 2019, waarna het evenement door Corna en de nasleep ervan niet meer door kon gaan. Maar met deze spectaculaire opkomst werd dat dubbel en dwars ingehaald!


Een record aantal van 41 ondernemers uit Etten-Leur nam deel aan de verkiezing. Een aantal van hen werd op basis van het aantal uitgebrachte stemmen ook genomineerd voor een Award. De volgende ondernemers deden mee in de top van het klassement van beste zaken in de Baronie:

SHOPPEN

Categorie Sport & Leisure: Goedgeregeld Reizen
Categorie Beauty & Health: Indulge Cuts&Colours én Mooi Geknipt
Categorie Accessoires: Grol Lederwaren en Reisbagage én L'odor Gifts&Jewels
Categorie Eten & Drinken: Kaasgenoten
Categorie Mode: Bomont

In hun categorie sleepten uiteindelijk L'odor Gifts&Jewels én Bomont een Award binnen.

STAPPEN

Categorie Restaurants Internationaal: Het Havenhuis
Categorie Recreatief: De Menmoerhoeve

In deze categorie waren geen Award winnaars, maar dus ook weer wel eervolle vermeldingen.

Gefeliciteerd, genomineerden en winnaars!

Eind april verschijnen de nieuwe Stappen & Shoppen Magazines. Verkrijgbaar bij alle partners van Etten-Leur City App, en bij het Toeristisch Informatiepunt in de Etten-Leur City Shop op Markt 4.

Lees meer op Stappen & Shoppen