Grand Café The Butler

Markt 8, Etten-Leur Netherlands

5/ 5

Door de gunstige centrale ligging en met de bioscoop een paar passen bij ons vandaan, zijn wij het stralend middelpunt van bruisend Etten-Leur. Ons uitgebreid terras ligt zowel aan het Raadhuisplein als aan de Markt waardoor u bij ons op het terras altijd kunt genieten van de zon en het levendige uitzicht. Laat u ’s morgens verwennen door onze heerlijke verse huisgemaakte appeltaart onder het genot van een kopje koffie met een krantje of één van onze vele tijdschriften. Geniet overdag van onze ruime lunchkaart, onze welbekende High Tea, High Wine of High Beer. ’s Avonds kunt u zich laten verrassen door ons 3 gangen keuze menu voor slechts € 29,50, hierbij heeft u altijd de keuze uit 6 voor-, 6 hoofd- en 6 nagerechten. Liever een compleet verzorgd avondje uit? Geniet dan van ons 3 gangen Bioscoopmenu inclusief bioscoopkaartje voor slechts € 32.50! Daarnaast kunt u de hele dag genieten van onze uitgebreide borrel en drankenkaart met altijd meer dan 60 speciaal bieren waarvan 10 van de tap. Kortom, The Butler is een echt Grand Café waar van ‘s morgens vroeg tot ’s avonds laat altijd leven in de brouwerij heerst en waar u altijd terecht kunt voor een gezelligheid! Lees verder

Door de gunstige centrale ligging en met de bioscoop een paar passen bij ons vandaan, zijn wij het stralend middelpunt van bruisend Etten-Leur. Ons uitgebreid terras ligt zowel aan het Raadhuisplein als aan de Markt waardoor u bij ons op het terras altijd kunt genieten van de zon en het levendige uitzicht. 

Laat u ’s morgens verwennen door onze heerlijke verse huisgemaakte appeltaart onder het genot van een kopje koffie met een krantje of één van onze vele tijdschriften. 

Geniet overdag van onze ruime lunchkaart, onze welbekende High Tea, High Wine of High Beer. 

’s Avonds kunt u zich laten verrassen door ons 3 gangen keuze menu voor slechts € 32.50, hierbij heeft u altijd de keuze uit 6 voor-, 6 hoofd- en 6 nagerechten. Liever een compleet verzorgd avondje uit? Geniet dan van ons 3 gangen Bioscoopmenu inclusief bioscoopkaartje voor slechts € 35.00! 

Daarnaast kunt u de hele dag genieten van onze uitgebreide borrel en drankenkaart met altijd meer dan 60 speciaal bieren waarvan 10 van de tap. 

Kortom, The Butler is een echt Grand Café waar van ‘s morgens vroeg tot ’s avonds laat altijd leven in de brouwerij heerst en waar u altijd terecht kunt voor een gezelligheid!

  • Biercafé, Borrelcafé, Bruincafé, Eetcafé
  • Internationaal
  • 100 - 250 personen
  • Airco, Bar (na)borrelen, Honden toegestaan, Invalidentoilet, Kindvriendelijk, Reserveren mogelijk, Rolstoeltoegankelijk, Terras of binnentuin, WiFi
  • American express, Cash, Maestro, Mastercard, Visa
  • Winkelhart Etten-Leur
  • Parkeergarage Centrum

Menu