Hotel - Restaurant - Wijnwinkel Het Witte Paard

Oude Bredaseweg 15, Etten-Leur

5/ 5

Het Witte Paard in Etten-Leur is een unieke locatie waarin Hotel, Café & Restaurant samensmelten tot een geheel. Lees verder

Gezellig & Bourgondisch!

Het Witte Paard in Etten-Leur is een unieke locatie waarin Hotel, Café & Restaurant samensmelten tot een geheel. 

Ons café, in het hart van het karakteristieke pand, dateert uit 1828 en biedt ruimte aan iedereen die graag geniet van een hapje en drankje. 

In ons restaurant geniet de lokale bevolking en reiziger van al wat de chef te bieden heeft. 

Dit alles aangevuld met een wijnwinkel en gastvrijheid waar menig restaurant jaloers op mag zijn.

De huiskamer van Etten-Leur!

De ideale plek voor een drankje aan de bar of bijkletsen naast de openhaard. Ons café wordt in Etten-Leur van oudsher ook wel de huiskamer van Etten-Leur genoemd. Om dit in ere te houden hebben wij bij de recente renovatie de warme “huiskamer” stijl aangehouden. Met de hoefijzer gevormde bar als centraal punt.

Kom heerlijk genieten van een drankje aan de bar of heerlijk naast de ingebouwde open haard op een van de gezellige hoekbankjes. Ons café bied een uitgebreid assortiment aan wijnen & bieren. Onze collega’s helpen je graag bij het maken van een geschikte keuze! Onze wijn-/ bierkenner Simon stelt ieder seizoen een nieuwe High Wine en High Beer samen.
Ons café is van elke dag geopend om gezellig te genieten van een hapje en een drankje.

Maar daarnaast heeft Het Witte Paard oneindig veel mogelijkheden als indrukwekkende trouwlocatie, intieme samenkomsten of voor feestelijke jubilea. Wij openen onze multifunctionele ruimtes met de gastvrije service die je van ons mag verwachten.

De Borrelkaart
High Wine & High Beer
Meer over feesten & partijen.

Restaurant

Er was eens een bestemming. Vroeger was dat het eindpunt. En dat is het eigenlijk nog steeds. Want hoewel onze gasten komen en gaan, verdwijnen ze nooit. Daar zorgen wij voor. Iedere dag, met elkaar. Onze deuren staan bijna altijd open en wij staan klaar om te verassen met smaken, structuren, geuren, kleuren en gastvrijheid.

Ons restaurant is geopend elke dag geopend vanaf 18.00.

Het maakt niet uit of je alleen komt, met je beste vrienden, collega’s of hele familie. Voor een uitgebreid drie gangen diner, een snel hoofdgerecht, een avondje gevuld met bite sizes hapjes of een High Tea. Bij ons voelt iedereen zich welkom, daar zorgen wij voor.

Menukaart.
High Tea
Een tafel reserveren.

Hotel

Onze hotelkamers zijn gelegen aan het rustige Oderkerkpark in Etten-Leur, zodat je midden in het centrum toch heerlijk tot rust kunt komen. Boek één van onze op maat gemaakte arrangementen voor een compleet verzorgd verblijf. Ons team staat voor je klaar tijdens het ontbijt voor een heerlijke koffie met een vers gebakken croissantje, in de middag voor een super verse lunch en later voor een uitgebreid diner of gezellige borrel in ons café.

Een kamer reserveren.

  • Eten & drinken
  • Internationaal
  • Bar (na)borrelen, Eigen parkeerplaats, Garderobe, Honden toegestaan, Rolstoeltoegankelijk, Invalidentoilet, Rookruimte, Reserveren mogelijk, Terras of binnentuin, Te huur voor privé gelegenheden, WiFi
  • Cash, Maestro, Mastercard, Visa

Menu